Vi skal hjelpe folk med å håndtere hverdagslige utfordringer bedre.

Om Cope

Hverdagsproblemer kan plutselig oppstå, men ventetiden for å få snakket med psykolog er ofte lang. Med Cope kan du snakke med en psykolog raskt fra mobilen din - enten du er hjemme, på hytta eller i utlandet.

Cope er en digital psykologtjeneste utviklet av et team ved CoperioSenteret AS. Våre psykologer og psykologspesialister er der når du trenger noen å snakke med - om små hverdagsproblemer, krevende livssituasjoner eller når livet bare blir vanskelig å mestre alene.

Alle våre psykologer er autoriserte av Helsedirektoratet og medlemmer av Norsk Psykologforening. De jobber utelukkende med evidensbaserte metoder (EBP) - som betyr at behandlingen er basert på vitenskapelig dokumenterte metoder og forskning.

CoperioSenteret har erfarne psykologer som også kan ta imot deg i Trondheim. For timebestilling ring 73 92 92 30 eller send e-post til adm@coperio.no.

Trenger du akutt hjelp?
Er du suicidal eller står du midt oppi en livskrise der det kan være fare for ditt eget liv eller andres liv og helse? Ikke bruk Cope. Ring 113 (ambulanse) eller 116 117 (legevakt). Du kan også ringe krisetelefonen til Mental Helse på 116 123.

Jobbe for Cope?
Vi leter etter flere dyktige psykologer og psykologspesialister som vil jobbe med online behandling. Send oss en e-post på hei@cope.no eller ta kontakt med leder på tlf. 932 85 358 for en hyggelig prat!

Teamet